Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Pļavniekkalna sākumskola beidzot pieņemta ekspluatācijā, bērni tajā varēs atgriezties janvārī

Pļavniekkalna sākumskola beidzot pieņemta ekspluatācijā, un bērni skolā varēs atgriezties pēc ziemas brīvlaika - 6.janvārī, portālu Diena.lv informēja Ķekavas novada pašvaldības sabiedrisko attiecību pārstāve Vineta Bērziņa.

Kā norāda pieņemšanas ekspluatācijā komisija, saskaņā ar skolas renovācijas projektu ir izpildīti visi nepieciešamie darbi, kā arī saņemti atzinumi no atbildīgajām institūcijām – Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta, Veselības inspekcijas un Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcijas.

Veikti arī bojāto griestu apmetuma remontdarbi, uzstādītas nepieciešamās ugunsdrošās durvis un pēc uzņēmuma Komunālprojekts būvekspertu, kas veica skolas tehnisko apsekošanu, ieteikumiem - marķēti sliekšņi ar dzeltenmelnu svītrojumu.

Pēc eksperta norādījumiem vasarā arī plānots veikt atsevišķus uzlabojumus, tostarp, lai sakārtotu lietusūdens sistēmu un nostiprinātu kāpnes.

Bērnu vecāki par mācību atsākšanos informāciju saņems portālā e-klase.lv, telefoniski, ar īsziņu starpniecību un pašvaldības interneta vietnē.

Jau vēstīts, ka Pļavniekkalna sākumskola uz laiku bija slēgta, jo atklājies, ka bērni trīs gadus mācījušies ekspluatācijā nenodotā ēkā.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas