Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Publicēta karte ar visiem šogad valsts autoceļu tīklā plānotajiem remontdarbiem

VAS Latvijas Valsts ceļi (LVC) mājaslapā ir pieejama remontdarbu karte, kurā ikviens var iepazīties ar visiem šogad valsts autoceļu tīklā plānotajiem ceļu remontdarbiem un arī spēkā esošajiem satiksmes ierobežojumiem.

Kartē iezīmēti gan tie būvdarbi, kas jau notiek, gan tie, kas vēl tikai plānoti uz valsts galvenajiem, reģionālajiem un vietējiem autoceļiem. Tāpat redzami posmi, kuros darbi iesākušies jau pagājušajā sezonā un turpinās šogad.

Plānoto ceļu būvdarbu saraksti un kartes reģionālajā griezumā ir pieejamas šeit.

Šogad būvdarbi plānoti vairāk nekā 80 valsts autoceļu objektos, no tiem 15 būs tilti un 5 – atsevišķi satiksmes drošības uzlabošanas projekti. Šogad darbi notiks kopumā uz 30 tiltiem: pieciem tiltiem reģionālo autoceļu maršrutos notiks pārbūve, savukārt vēl 10 tiltu objekti ir uz Vidzemes šosejas Sēnītes posmā. Kapitālieguldījumus plānots veikt 481,02 kilometros valsts autoceļu, bet dažādu veidu darbus kopumā plānots veikt uz 800 km valsts autoceļu.

Valstij piederošo autoceļu garums Latvijā ir 19 947 kilometri, no tiem vairāk nekā puse – 54% ir ceļi ar grants segumu, 46% – ar asfalta segumu. Šogad valsts ceļu remontdarbiem un uzturēšanai ir pieejami 261,8 miljoni eiro, no tiem 185,3 miljoni ir Eiropas Savienības fondu līdzfinansējums.

Aktuālā informācija par būvdarbiem un citiem satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejamas arī pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, LVC Twitter un Facebook kontā.

 

Top komentāri

Rutina
R
Ka vispar 21.gs var vel Latvanijas karaliste but grants celi? Vai Latvanijas karaliste ir tik bagata, ka var atlauties remontet un uzturet sos bezperspektivos, bezjedzigos grantas celus? Kapec lidz sodienai nav atjaunots sizofrenika Repses un sektantistes Ribenas likvidetais Celu fonds? Vai tapec, ka, ja atjaunos Cela fondu tad Latvijas zagligajiem, egoistiskajiem prezidentiem bus janonem visas privlegijas un nepelniti lielas pensijas, kuras ir 3 000 eiro/menesi, kas butu tikai taisnigi un atbilstu Latvijas Satversmei, tad deputatiem , ministriem, ieredniem bus algas jasamazina par 50-70% un jaatsakas no visam privlegijas un socialajam garantijam, kuras sie zagli, neliesi ir iestradajusi Latvijas likumos, lai apmierinatu savas alkatigas, zagligas rikles, jo visus labumus ko sie alkatigie, egoistiskie kretini sanem ir uz Cela fonda naudas rekina un uz ES iedalito milijardu rekina, ne jau uz vinu darba rezultatu rekina.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas