Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Raidījums: Viesnīcnieku cerības prezidentūra nav attaisnojusi

Austrumu partnerības samita laikā gausties par klientu trūkumu Rīgas viesnīcas nevar, tomēr kopumā Eiropas Savienības (ES) Padomes prezidentūra viesnīcnieku cerības nav attaisnojusi - aizvadītie prezidentūras mēneši nav spējuši kompensēt pat sankciju rezultātā zaudētos Krievijas tūristus, trešdien vēsta telekanāls LNT.

"Mēs bijām gaidījuši un cerējuši daudz vairāk. It sevišķi, ja mēs ņemam pirmos trīs mēnešus, tad ļoti daudz viesnīcu vispār nekādu [prezidentūras] ietekmi nejuta," norādīja Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas prezidents Jānis Vālodze. Viņš piebilda, ka aprēķini par gaidāmo viesu skaitu bijuši pārāk optimistiski. Līdzīgu viedokli pauda arī _Radisson Blu Hotel Latvija _pārstāvis Andis Kielbickis, norādot - kaut Radisson viesnīcas Rīg ir pietiekami noslogotas, kopumā, viņaprāt, nozares pārstāvju cerības prezidentūra par 100% nav attaisnojusi.Arī LNT sastaptie pilsētas viesi no Sanktpēterburgas neslēpa, ka problēmu ar numura rezervāciju viesnīcā nebija arī dienām, kad Rīgā norisināsies Austrumu partnerības samits, vien pieļauj, ka tādēļ nedaudz cēlušās cenas.Prezidentūras pārstāvji aprēķinājuši, ka līdz šim Latviju apmeklējuši 15 tūkstoši no kopumā cerētajiem 25 tūkstošiem cilvēku. Uz atlikušajiem viesu tūkstošiem pārējos prezidentūras mēnešos cerības liek arī viesnīcnieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pirmdien daudzviet ilgstoši līs

Jaunā nedēļa sāksies ar lietainu un salīdzinoši vēsu laiku, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas