Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Rietumu banka izstājas no Latvijas Komercbanku asociācijas (papildināts 10:34)

Banka šādu lēmumu pieņēmusi savu biznesa mērķu vārdā, viņa piebilda. Šim lēmumam neesot nekāda sakara ar Komercbanku asociācijas darbības aktualitātēm un dienas kārtības jautājumiem.
Rietumu banka izstājusies no Latvijas Komercbanku asociācijas, portālam Diena.lv apstiprināja asociācijas pārstāve Baiba Melnace.

"Latvijas Komercbanku asociācija pēc šī Rietumu bankas lēmuma turpina pārstāvēt absolūti lielākās Latvijas banku nozares daļas intereses valsts un pašvaldību institūcijās un uzņēmēju organizācijās, lai sasniegtu mūsu kopējos mērķus – veicināt visas Latvijas tautsaimniecības un banku nozares attīstību. Latvijas Komercbanku asociācijas darba kārtībā un darba ritmā nebūs nekādu izmaiņu," paudis asociācijas prezidents Mārtiņš Bičevskis.

Komercbanku asociācijā ir 23 biedri – 20 biedri (Latvijā reģistrētās bankas un ārzemju banku filiāles) un trīs asociētie biedri.

Rietumu bankas preses sekretāre Eleonora Gailiša aģentūrai LETA paskaidroja, ka, bankas speciālistu ieskatā, nepieciešams ne tikai attīstīt esošās, bet arī meklēt jaunas starpbanku sadarbības un mijiedarbības formas, tajā skaitā reģionālajā un starptautiskajā līmenī. Viņa atzīmēja, ka Rietumu banka augstu vērtē bankas piedalīšanās Latvijas Komercbanku asociācijā pieredzi un asociācijas darbu.

Rietumu Banka ir viena no lielākajām bankām Baltijas reģionā ar specializāciju lielu uzņēmumu un turīgu privātpersonu apkalpošanā.

Banka strādā starptautiskajos tirgos un piedāvā pilnu finanšu pakalpojumu klāstu saviem klientiem gan Baltijas valstīs, gan Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Eiropas valstīs un citos reģionos.

Pievienota 5.rindkopa ar Rietumu bankas komentāru

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas