Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Rīgā autobuss notriecis gājēju

Sestdien Rīgā, Brīvības gatvē, sabiedriskā transporta autobusa vadītājs notrieca 1989.gadā dzimušu vīrieti, kurš bija alkohola reibumā, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Lita Juberte. Gājējs ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Tikmēr Jaunciema gatvē no Niedru ielas puses Arāju ielas virzienā 1989.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Nissan Almera Tino nobrauca no ceļa braucamās daļās un ietriecās kokā. Satiksmes negadījumā cieta gan automašīnas vadītājs, gan viņa pasažieri - 1983.gadā dzimis vīrietis un 1972.gadā dzimusi sieviete. Abi vīrieši pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atlaisti mājās, savukārt sieviete nogādāta slimnīcā.

Arī Līvānu novadā kāds 1984.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu Mazda 626 neizvēlējās drošu ātrumu, iznākumā nobraucis no ceļa un ietriecies kokā. Vadītājs nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēts 41 ceļu satiksmes negadījums, no kuriem 22 Rīgas reģionā. Avārijās cietuši deviņi cilvēki, no kuriem septiņi Rīgas reģionā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas