Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgas brīvostas festivāls Kronvalda parkā

Piektdien, 26. jūlijā, Kronvalda parkā notiek Rīgas brīvostas festivāls. Galvenais pasākuma notikums bija tradicionālā Kanāla Regate, kas katru gadu augustā notiek Rīgas pilsētas svētku ietvaros Bastejkalnā.

Šoreiz jautrā sacensība ar ūdens velosipēdiem notika Kronvalda parka kanāla posmā un tajā piedalījās regates The Tall Ships Races 2013 dalībnieki.

Kanāla abos krastos parka apmeklētāji var izbaudīt plašu izklaides programmu. Pa dienu uz lielās skatuves spēlē Roberts Gobziņš un Resnie Putni, muzikālā apvienība Vintāža, grupa Otawa Yo no Sanktpēterburgas un Latvian Blues Band, bet no rīta skanēja Kaspara Vecvgara dziesmu programma bērniem Ar mīļumu. Kanāla otrā pusē, pretim Puškina piemineklim notiek dzejnieku, dīdžeju un mūziķu performances, tai skaitā bērnu dzejas autores Ievas Samauskas un nacionālā teātra orķestra perkusionista Mārtiņa Miļevska uzstāšanās un dzejas apvienības Orbīta un grupas Latvijas gāze performance.

Parka teritorijā arī piedāvā plašu izklaides programmu bērniem - aizraujoši eksperimenti kopā ar zinātkāres centru Zili brīnumi, radošā darbnīca ar portālu Mammām un tētiem, zīmējumu teātris kopā ar Vari Klausītāju u.c. Aktīvās atpūtas cienītāji var piedalīties klints kāpšanā, sumo cīņās, rodeo, armrestlinga čempionātā un austrumu cīņu nodarbībās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas