Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rīgas brīvostas pārvaldnieka amatā ievēlēts Ansis Zeltiņš

Rīgas brīvostas valde piektdien pārvaldnieka amatā apstiprināja Ansi Zeltiņu, vēsta Rīgas brīvosta.

Rīgas brīvostas valde jau 28 .jūnijā vienbalsīgi atbalstīja Zeltiņa kandidatūru pārvaldnieka amatam, bet vēl bija jāsaņem arī satiksmes ministra Ulda Auguļa saskaņojums. Darbu pārvaldnieka amatā Zeltiņš sāks no 1. augusta.

"Viens no maniem svarīgākajiem pirmā darbības posma uzdevumiem būs jaunā Rīgas ostas attīstības plāna izstrāde nākamajiem 10 gadiem. To esmu apņēmies paveikt un apstiprināšanai valdībā nodot nākamā gada laikā. Ir svarīgi nodrošināt ostas attīstības pēctecību un stiprināt konkurētspēju – tas būs jaunā ostas attīstības plāna uzdevums – Rīgas brīvostas kapacitāte un ilgtspējīga infrastruktūra to viennozīmīgi ierindo Baltijas reģiona nozīmīgāko ostu galvgalī. Ir virkne jau iesāktu darbu un projektu, kas veiksmīgi jāīsteno, tostarp, jāpabeidz ostas pārvaldes reorganizācija un pārvaldības stiprināšana, saimniecisko funkciju sadalīšana, komandas nostiprināšana, sekmīgi jānoslēdz darbs pie Krievu salas projekta," izteicies Zeltiņš.

Viņš ir dzimis 1975. gadā, ieguvis profesionālo bakaulaura/maģistra grādu jūras transportā Latvijas Jūras akadēmijā, kā arī maģistra grādu biznesa vadībā Salfordas Universitātē, Apvienotajā Karalistē. Zeltiņa profesionālā pieredze saistīta gan ar kuģniecības nozari (kapteiņa palīgs uz Aframax tipa kravas kuģiem), gan vadošos amatos privātajā un publiskajā sektorā transporta un loģistikas jomā. Pašlaik Zeltiņš ieņem Latvijas dzelzceļa padomes priekšsēdētāja amatu, ir SIA Rīgas brīvostas flote direktors un valdes loceklis, kā arī VAS Latvijas Jūras administrācija valdes priekšsēdētāja padomnieks. Pirms tam bijis transporta nozares atašejs Eiropas Savienībā, vadījis VAS Latvijas Jūras administrācija, kā arī strādājis vadošos amatos vairākās privātos ar transporta un loģistikas nozari saistītos uzņēmumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas