Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Sākts LPP/LC likvidācijas process

Līdz ar partijas LPP/LC darbības izbeigšanu nule ir sākts politiskās partijas LPP/LC likvidācijas process, liecina paziņojums oficiālajā laikrakstā Latvijas Vēstnesis.

Paziņojumā teikts, ka partijas LPP/LC kreditori prasījumus var veikt triju mēnešu laikā pēc šā paziņojuma publicēšanas dienas, nosūtot tos partijas likvidatorei Lāsmai Mentelei.

Jau vēstīts, ka LPP/LC biedri kongresā 1.decembrī nobalsoja par partijas likvidēšanu. Tika arī atbalstīts nodot partijas mantu un finanšu līdzekļus partijas likvidatoram norēķiniem ar partijas kreditoriem. Par partijas likvidatoru iecēla Lāsmu Menteli.

Pēc LPP/LC paziņojuma par likvidēšanos Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks ir apturējis valsts finansējuma izmaksāšanu šim politiskajam spēkam. Valsts finansējumu 50 santīmu apmērā par katru iegūto balsi no 2012.gada paredzēts piešķirt partijām, par kurām pēdējās vēlēšanās nobalsojuši vairāk nekā 2% vēlētāju.

Valsts finansējumam pieteicās seši politiskie spēki – apvienībai Saskaņas centrs pienākas 129 965 lati, Zatlera Reformu partijai – 95 428 lati, Vienotībai – 86 281 lats, Nacionālajai apvienībai Visu Latvijai!Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" – 63 604 lati, Zaļo un zemnieku savienībai – 55 978 lati un Šlesera Reformu partijai LPP/LC – 11 065 lati.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas