Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Samazinoties nelegālo pārvadātāju aktivitātēm, maršrutā Ogre-Rīga tiek atklāti papildu reisi

Samazinoties nelegālo pārvadātāju aktivitātēm, maršrutā Ogre-Rīga tiek atklāti papildu sabiedriskā transporta reisi, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijā (ATD).

Pateicoties ATD, Valsts policijas un Rīgas kontroles dienesta rīcībai nelegālo pasažieru pārvadātāju aktivitāšu mazināšanai, esot būtiski samazinājies šādu pārvadātāju sniegto pakalpojumu apjoms un pieaudzis pasažieru skaits sabiedriskajā transportā konkrētos maršrutos, skaidro direkcijā.

No 1.marta tiks atklāti desmit jauni eksperimentālie reisi maršrutā Rīga-Ogre un četri - maršrutā Rīga-Tīnūži-Ogre. Četru mēnešu periodā izvērtējot rezultātus, tiks pieņemts lēmums par iespēju tos iekļaut maršrutu tīklā.

Reaģējot uz Ogres iedzīvotāju lūgumu, Sabiedriskā transporta padome nolēmusi, ka maršrutā Rīga-Ogre tiks izveidoti vairāki eksperimentālie reisi - pieci papildu reisi virzienā no Rīgas uz Ogri un pieci - no Ogres uz Rīgu. Laika periodā no 1.marta līdz 30.jūnijam autobuss katru dienu no Rīgas Starptautiskās autoostas virzienā uz Ogri izbrauks arī plkst.7.45, 8.45, 13.30, 15.15 un 19.20, bet no Ogres mežrūpniecības saimniecības (MRS) virzienā uz Rīgu - plkst.6.30, 7.35, 12.20, 13.30, 17.50. Lai pasažieriem būtu iespēja ātrāk nokļūt galamērķī, minēto reisu autobusi pieturēs tikai atsevišķās pieturvietās, tādējādi samazinot kursēšanas laiku.

Eksperimentālie reisi laika periodā no 1.marta līdz 30.jūnijam tiks izveidoti arī maršrutā Rīga-Tīnūži-Ogre, tādējādi autobuss no Rīgas starptautiskās autoostas virzienā uz Ogri turpmāk izbrauks arī plkst.15.30 un 17.35, bet no Ogres MRS virzienā uz Rīgu - plkst.16.30 un 19.25. Papildus minētajām izmaiņām tiks veikti grozījumi vienā esošajā reisā - plānots, ka attiecīgā maršruta autobuss no Ogres autoostas izbrauks 35 minūtes ātrāk - plkst.14.25.

Ja pasažieri regulāri izmantos sabiedriskā transporta pakalpojumus un būs pieprasījums pēc minētajiem maršruta Rīga-Ogre un Rīga-Tīnūži-Ogre reisiem, tie tiks saglabāti arī pēc 30.jūnija.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas