Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Saules un enerģijas pielietā Positivus trešā diena

Festivāla Positivus trešajā dienā cilvēkus priecē saule un enerģiska programma. Pēc daudzu klausītāju teiktā, īpašs izvērties Basement Jaxx priekšnesums. Vakara un festivāla skanīgu noslēgumu garantēja Rival Sons un Robert Plant and the Sensational Space Shifters. Plānta uzstāšanās, daudzuprāt, ir svarīgākais, kas Positivus jebkad noticis.

Galerijā daži mirkļi no trešās dienas.

Devītais Positivus festivāls Salacgrīvas Zvejnieku parkā laikā 17.jūlija līdz 19.jūlijam pulcējis ap 30 000 cilvēku un tajā kā galvenie mākslinieki bez Plānta uzstājās britu grupas Placebo un Kasabian. Tāpat priekšnesumus sniedza tādi mākslinieki kā Warpaint, St.Vincent, Basement Jaxx, Toms Odels, Jungle, Charli XCX, Lamb, Everything Everything, Fenech-Soler, Džeks Gerets, Ewert and the Two Dragons, The Sound Poets, Kate Boy, King Gizzard&The Lizard Wizard, Triana Park, Sigma,  un daudzi citi. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas