Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Saulkrastos ugunsgrēks ar traģisku iznākumu

Otrdienas rītā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) darbinieki steidzās uz izsaukumu Saulkrastu novadā - tur dega dārza māja 150 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēku pilnībā apdzēst izdevās vien pēc aptuveni 11 stundām. Diemžēl šajā ugunsgrēkā gāja bojā cilvēks, portālu Diena.lv informēja VUGD.

Otrdienas vēlā vakarā glābēji saņēma izsaukumu uz kādu daudzdzīvokļu māju Salaspilī, kur bija jūtams sadūmojums. Notikuma vietā konstatēts, ka sadūmojumu radīja piededzis ēdiens. Jau pirms VUGD ierašanās no dzīvokļa saviem spēkiem evakuējās viens cilvēks, kurš bija saelpojies dūmus. Viņš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķu aprūpē.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, dēļu kaudze, skaidas, divas vieglās automašīnas, divas kravas automašīnas, divi šķūņi, neapsaimniekota ēka, sodrēji ēkas dūmvadā un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens. 

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 44 izsaukumus, no kuriem 19 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 17 uz glābšanas darbiem, bet astoņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas