Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Ščipčinskis: Latvijas attīstībai izveidota, jo ekonomika nav Vienotības prioritāte

Biedrība Latvijas attīstībai, kuras dibinātāju vidū ir vairāki Vienotības biedri, izveidota tādēļ, lai akcentētu ekonomiskos jautājumus, kas patlaban nav Vienotības prioritāte, ceturtdien intervijā 900 sekundēs norādīja viens no apvienības dibinātājiem un kādreizējais Vienotības tēla veidotājs Ainārs Ščipčinskis.

"Nebūt nav ideja, ka Vienotība nebūtu pildījusi vai nepildītu savas funkcijas. Vienotība pārklāj pietiekami plašu sabiedrības interešu loku, bet mēs uzskatām, ka ir jāakcentē konkrēti ekonomiskie jautājumi," klāstīja Ščipčinskis.

Viņš nepiekrita, ka biedrības dibinātāji nebūtu mierā ar Vienotības īstenoto politiku, tomēr atzina, ka Vienotībā pašlaik ekonomiskie jautājumi nedominē. "Tāpēc mēs uzskatījām par lietderīgu izveidot biedrību, kas akcentētu tieši ekonomiskos jautājumus," teica biedrības pārstāvis.

Uz norādi, ka Vienotības pārstāvis ir premjers Valdis Dombrovskis, kas virza Latvijas ekonomiku, Ščipčinskis atzina, ka Dombrovskis viens nevar to izmainīt. "Tas ir jautājums, kas jāpaceļ visas sabiedrības līmenī, jo faktiski tas nav pat valdības jautājums," viņš klāstīja.

Ščipčinskis norādīja, ka personīgi ir neapmierināts, ka politiskajās debatēs neredz pietiekami lielu uzsvaru uz ekonomiku un "Vienotība" šos jautājumus nepaceļ pietiekami augstā līmenī.

"Redzot, kāda situācija pēdējos mēnešos Latvijā ir bijusi, es neredzu risinājumu un uzsvēršanu tam, ka ekonomika ir tas, kas Latvijai ir akūti nepieciešams," viņš teica.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas