Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Sestdien Latvijā atklāti 12 jauni Covid-19 gadījumi

Aizvadītajā diennaktī, veicot 1777 testus, Latvijā konstatēti 12 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, un divas trešdaļas no viņiem inficējušās pēc kontakta ar kādu citu saslimušo, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka astoņi saslimušie bijuši kontaktpersonas citiem Covid-19 slimniekiem, bet trīs gadījumos saslimušie atgriezušies no Ukrainas. Ar vienu inficēto ir sākta saziņa, lai noskaidrotu inficēšanās avotu, un epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Pēc aizvadītajā diennaktī konstatētajiem Covid-19 saslimšanas gadījumiem Rīgā saslimušo skaits palielinājies par četriem, sasniedzot 61 gadījumu. Divi jauni gadījumi ir Krāslavas novadā, kurš tagad ir deviņi saslimušie, savukārt Aglonas novadā pašlaik zināms par septiņiem gadījumiem, kas ir par vienu vairāk nekā diennakti iepriekš. Līdz sešiem pieaudzis slimnieku skaits Daugavpilī.

Latvijā līdz šim kopumā veikti 250 709 Covid-19 izmeklējumi, saslimušas 1393 personas, savukārt 1163 cilvēki ir izveseļojušies. Līdz šim Latvijā mirušas 34 ar Covid-19 inficētas personas.

Pēdējās diennakts laikā nav stacionēti jauni pacienti ar Covid-19, bet kopā stacionāros ārstējas četri pacienti, no tiem trīs ar vidēji smagu un viens ar smagu slimības gaitu.

No stacionāriem ir izrakstīti kopumā 205 Covid-19 pacienti, starp kuriem ir gan tie, kas izveseļojušies, gan tie, kas miruši.

Pievienota 3. rindkopa

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas