Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā 0 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Smagā avārijā uz Liepājas šosejas trīs cietušie un viens bojāgājušais (papildināts 17:47)

Šodien uz Liepājas šosejas pie Blīdenes Brocēnu novadā noticis smags ceļu satiksmes negadījums, kurā viens cilvēks gājis bojā, bet vēl trīs cietuši un nogādāti slimnīcā, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Saldus iecirkņa Kārtības policijas nodaļas priekšnieks Juris Šneiders.

Plkst.12.17 Liepājas šosejas 79.kilometrā Blīdenes pagastā notikusi sadursme starp pretējos virzienos braucošiem transportlīdzekļiem - vilcēju pašgājēju, kas piekabē veda skābbarību, un vieglo automašīnu Mercdes Benz ar piekabi. Negadījumā gāja bojā vieglās automašīnas vadītājs - 1965.gadā dzimis Igaunijas pilsonis - un cieta vieglās 1955.gadā dzimis pasažieris - arī Igaunijas pilsonis.

Sadursmes trieciena rezultātā traktors ieslīdējis grāvī, un cietuši arī divi 1963. un 1970.gadā dzimuši vīrieši, kuri atradās traktorā. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Pirmā informācija no notikuma vietas liecina, ka traģēdijas iemesls ir nepareizi izvēlēts ātrums, taču to noskaidros izmeklēšana, informēja VP Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse. Šneiders savukārt piebilda, ka iemesls varēja būt slidenais ceļš, kura dēļ traktors iebraucis pretējā braukšanas joslā.

(Precizēta notikuma vieta ziņas 1.rindkopā)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas