Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Šodien krituši vairāki karstuma rekordi; viskarstāk - Kuldīgā

Šodien viskarstāk bijis Kuldīgā, kur gaisa temperatūra sasniegusi plus 33 grādus, aģentūra LETA uzzināja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.Centrā gan nav zināms, vai tā vēsturiski ir šīs dienas augstākā temperatūra Kuldīgā, jo vēsturisku datu par to nav.Tāpat šodien krituši pieci karstuma rekordi.

Maksimālā gaisa temperatūra Bauskā šodien bija plus 32,2 grādi. Iepriekšējais rekords tika fiksēts 1994.gadā, un tie bija plus 30,5 grādi.Dobelē šodien maksimālā gaisa temperatūra bija plus 32,4 grādi. Pēdējais gaisa temperatūras rekords šeit tika uzstādīts pērn, kad gaisa temperatūra bija plus 32 grādi.Savukārt Jelgavā šodien maksimālā gaisa temperatūra bija plus 31,6 grādi. Šeit iepriekšējais rekords ticis fiksēts 1986. un 2014.gadā, kad gaisa temperatūra bija plus 30,5 grādi.Arī Siguldā šodien kritis karstuma rekords - maksimālā gaisa temperatūra šodien bijusi plus 31,9 grādi. Iepriekšējais rekords ticis fiksēts pērn, kad gaisa temperatūra bija plus 31 grāds.Pāvilostā šodien ir labots 84 gadus vecs karstuma rekords. Šodien maksimālā gaisa temperatūra Pāvilostā bija plus 31,8 grādi. Iepriekšējais rekords tika fiksēts 1931.gadā, un tie bija plus 31,6 grādi.Tieši pirms gada šajā dienā maksimālā gaisa temperatūra tika fiksēta Ventspilī, kur gaiss sakarsa līdz 33,3 grādiem. Ventspilī tika labots 5.augusta karstuma rekords konkrētajai novērojumu stacijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas