Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Stiprā lietus dēļ applūdusi daļa no Stradiņa slimnīcas nodaļas; pacienti pārvietoti

Ieilgušo lietavu dēļ Paula Stradiņa klīniskajā universitātes slimnīcā daļēji applūdusi 5B.nodaļa, 24.korpusa 2.stāvā, taču lielākie bojājumi ir divās palātās, kur ir applūdusi grīda un atdalījušies piekārto griestu ģipškartona elementi, līdz ar to slimnīca veikusi visus drošības pasākumus un pacienti no 5B.nodaļas pārvietoti uz citām slimnīcas nodaļām.

Kā aģentūru LETA informēja slimnīcas pārstāve Laura Frančenko, šobrīd 5B.nodaļa ir slēgta. Piekļuve ir aizliegta, līdz tiks saņemts sertificēta eksperta slēdziens par ēkas stāvokli un nepieciešamo remonta darbu apjomu. Slimnīca ir nosūtījusi vēstuli Latvijas Būvinženieru savienībai ar lūgumu ieteikt ekspertu bojāto konstrukciju ekspertīzei. Šobrīd tiek veikti pasākumi, lai novērstu radušos bojājumus.

Vasaras sākumā stiprā vējā tika bojāts 24.korpusa jumta segums. Tika veikti pagaidu risinājumi jumta bojājumu novēršanai. Slimnīcas valde apstiprināja jumta remonta darbu pieteikumu, un šobrīd ir noslēgts līgums par darbu izpildi.

Pēdējais 24.korpusa kapitālais remonts ir veikts 1996.gadā. Slimnīca jau vairākkārt ir informējusi par ēku slikto tehnisko stāvokli un nepieciešamo finansējumu tā uzturēšanai un atjaunošanai.

Norādīts, ka 5B.nodaļas pacientu tuviniekiem ir iespējams saņemt papildu informāciju, zvanot pa tālruni 67069505.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks

Šodien stājas spēkā vilcienu kustības pavasara grafiks, paredzot papildu reisus Tukuma, Skultes un Aizkraukles dzelzceļa līnijās, informēja AS Pasažieru vilciens (PV) pārstāvji.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas