Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Svētdien gaidāma līdz šim siltākā gada diena

Svētdien, 8.martā, tā pa īstam varēsim izbaudīt pavasara tuvošanos - sinoptiķi prognozē, ka svētdiena būs šajā gadā līdz šim siltākā diena, gaisam vietām iesilstot pat līdz +13 grādiem. Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) prognozes liecina, ka vissiltākais būs valsts centrālajos rajonos.

Vēl ceturtdien ar aizejošo nokrišņu zonu vietām Latvijā lija lietus un sniga slapjš sniegs, tomēr naktī uz piektdienu, atmosfēras spiedienam vēl vairāk paaugstinoties, debesis skaidrojās un visā teritorijā piesala - austrumu rajonos gaisa temperatūra pazeminājās pat līdz -7...-9 grādiem.Piektdienas gaitā laika apstākļi ievērojami mainīsies, jo no rietumiem Latviju sasniegs plaša silta gaisa masa, kas sev līdzi nesīs ievērojamu mākoņu un nokrišņu zonu. Pastiprināsies arī dienvidu, dienvidrietumu vējš, kas jūras piekrastē brāzmās sasniegs  15 metrus sekundē. Saules būs maz, līdz ar to gaisa temperatūra nepārsniegs +2...+6 grādus. Sestdien laika apstākļi būtiski nemainīsies, tomēr jau svētdien debesis skaidrosies un gaiss dienā iesils pat līdz +10...+13 grādiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas