Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ugunsdzēsēji glābēji aizvadījuši mierīgu diennakti

Aizvadītā diennakts ugunsdzēsēju glābēju darbā bijusi salīdzinoši mierīga - neviens cilvēks ugunsnelaimēs nav cietis un arī plaši ugunsgrēki ar lieliem zaudējumiem nav izcēlušies, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) preses pārstāve Inta Palkavniece.

Diennakts laikā, no 21.augusta plkst.6.30 līdz 22.augusta plkst.6.30, VUGD saņēmis 31 izsaukumu - dzēsti 13 ugunsgrēki, veikti 17 glābšanas darbi, bet viens izsaukums izrādījies maldinošs.

Otrdien ugunsdzēsēji devušies dzēst degošus atkritumus, sauso zāli, lapu un zaru kaudzi, meža zemsedzi, labības rugājus, sadzīves mantas, vieglo automašīnu, neapsaimniekotu ēku, dzīvojamās mājas starpstāvu pārsegumu un tirdzniecības kiosku.

Savukārt Ciblas novadā no ūdenstilpes izcelts noslīcis cilvēks, kurš nodots Valsts policijas darbiniekiem.

Palīdzot bezpalīdzīgā stāvoklī nonākušiem dzīvniekiem, glābēji Rīgā, Kalēju ielā, notvēruši sabiedriskā ēkā ielidojušu putnu, kurš pēcāk palaists brīvībā. Liepājā, Talsu ielā, atbrīvots ventilācijas šahtā iesprūdis putns, Daugavpilī, Vidzemes ielā, atbrīvots ķēdē sapinies suns, bet Jelgavā, Loka maģistrālē, no dzīvojamās mājas ventilācijas šahtas izcelts tajā iekritis kaķis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas