Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Ugunsgrēkā Rīgā gāja bojā vīrietis

Rīgā, Ozolciema ielā, dārza māju ugunsgrēkā gājis bojā vīrietis, portālu Diena.lv informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Negadījumā ar atklātu liesmu 80 kvadrātmetru platībā dega vairākas kopā sabūvētas dārza mājas. Šajā ugunsgrēkā gāja bojā aptuveni 56 gadus vecs vīrietis. Izsaukumu uz notikuma vietu ugunsdzēsēji glābēji saņēma plkst. 21.45 un plkst. 23.37 tas tika likvidēts. Ugunsgrēka izcelšanās iemeslus noskaidros Valsts policija.

Tāpat trešdien ugunsdzēsēji glābēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, siena ruļļi, sadzīves priekšmeti, gāzes plīts, dzīvokļa ārdurvis, sodrēji divu ēku dūmvados, vieglā automašīna, dārza mājas, divi šķūņi un koka ēka. 

Aizvadītajā diennakt VUGD saņēma 36 izsaukumus, no kuriem 19 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 10 uz glābšanas darbiem, savukārt septiņi no izsaukumiem bija maldinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas