Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Uz laiku nebūs pieejams portāls eparaksts.lv

No šodienas plkst.23 līdz 2.janvāra plkst.8 nebūs pieejams portāls eparaksts.lv, žurnālistus informēja Latvijas Valsts radio un televīzijas centra (LVRTC) valdes priekšsēdētājs Jānis Bokta.

Viņš skaidroja, ka šajā laikā notiks pāreja no portāla vecās versijas uz jauno, līdz ar to nebūs iespējams veikt elektronisko parakstu, izmantojot eparaksts.lv. Citi e-parakstīšanās veidi darbosies.

Bokta skaidroja, ka izmaiņas tiek veiktas, jo pilnībā atjaunota e-paraksta tehnoloģiskā platforma. Tas darīts, lai atbilstu Eiropas Savienības eIDAS (elektroniskās identifikācijas, autentifikācijas un drošības pakalpojumu) regulai, kā arī, lai atjaunotu 2006.gadā ieviesto risinājumu un sniegtu klientiem lielāku funkcionalitāti un ērtības.

LVRTC nodarbojas ar radio un televīzijas programmu apraidi, e-paraksta un citiem sertifikācijas pakalpojumiem, datu pārraides, datu centru un infrastruktūras nomas pakalpojumu sniegšanu.

Pērn LVRTAC strādāja ar 15,126 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 4,612 miljonu eiro apmērā. Savukārt 2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 14,898 miljoni eiro, bet peļņa - 5,233 miljoni eiro.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas