Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Vakar sadursmēs ar automašīnām cietuši vairāki velosipēdisti un gājēji

Vakar sadursmēs ar automašīnām traumas guvuši velosipēdisti un gājēji, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Rīgā, Rušonu ielā, 1967.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu Lexus uzbraukusi 2006.gadā dzimušai meitenei, kura nogādāta slimnīcā.

Viļānu novada Kristceļos nenoskaidrots autovadītājs ar automašīnu uzbraucis 1985.gadā dzimušam velosipēdistam. Vīrietim apģērbā bija iestrādāti gaismu atstarojoši elementi, kā arī velosipēds bijis aprīkots ar atstarotājiem. Velosipēdists pēc negadījuma nogādāts slimnīcā.

Savukārt Tukumā, Meža ielā, 2003.gadā dzimis zēns ar velosipēdu uzbraucis stāvošai automašīnai BMW 320 un guvis traumas, bet Rīgā, Čiekurkalna 1.līnijā, 1974.gadā dzimis vīrietis kritis no velosipēda un ar traumām nogādāts slimnīcā.

Vakar Rīgā pēc sadursmes ar automašīnu cietis arī motocikla vadītājs. Negadījums noticis Tērbatas un Martas ielas krustojumā, kur sadūries 1984.gadā dzimuša vīrieša vadīts motocikls Honda XRV 750 un pagaidām nenoskaidrota šofera vadīta automašīna Toyota Land Cruiser. Negadījumā cietis motocikla vadītājs.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 68 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 22 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrēti 37 negadījumi ar 17 cietušajiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas