Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +28 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 30. maijs
Lolita, Vitolds, Letīcija

Vakarā un naktī Latvijā turpināsies pērkona lietusgāzes

Ceturtdienas pēcpusdienā daudzviet valsts rietumu un centrālajā īslaicīgi līst, vietām ir stipras pērkona lietusgāzes, tās turpināsies vakarā un naktī, prognozē sinoptiķi.

Naktī saglabāsies intensīva lietus risks, bet būtiski mazināsies krusas un vētras risks. Vējš galvenokārt lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidiem, gaisa temperatūra pazemināsies līdz +14..+17 grādiem.

Piektdien mākoņi mīsies ar sauli un daudzviet īslaicīgi līs, Latgalē nav gaidāmi būtiski nokrišņi. Dienvidrietumu vējš brāzmās pūtīs ar ātrumu līdz 11-16 metriem sekundē. Maksimālā gaisa temperatūra būs +19..+24 grādi, Latgalē līdz +27 grādiem.

Rīgā piektdien gaidāms īslaicīgs lietus, naktī saglabāsies pērkona negaisa varbūtība. Dienvidu, dienvidrietumu vējš dienā brāzmās pastiprināsies līdz 14 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs +16..+17 grādi naktī un līdz +23 grādiem dienā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vienotības vieta tukša nepaliks

Par Vienotības nākotni un pieprasījumu pēc jaunas partijas pie frakcijām nepiederošo, bet no Jaunās Vienotības Saeimā ievēlēto deputātu, kādreizējo ilggadējo Madonas mēru Andreju Ceļapīteru iztau...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas