Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Vecpiebalgas novadā avarējušā mikroautobusa vadītāja, iespējams, bija iemigusi

Vecpiebalgas novadā vakar avarējušā mikroautobusa vadītāja, iespējams, negadījuma brīdī bija iemigusi, aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Galvenās kārtības policijas pārvaldes Satiksmes drošības pārvaldes priekšnieks Normunds Krapsis.

Tāpat konstatēts, ka mikroautobusā atradās vairāk bērnu, nekā bija atļauts, un daļa no viņiem nebija piesprādzējušies. Precīzi avārijas iemesli tiks skaidroti izmeklēšanā.

Jau ziņots, ka 3.novembrī ap plkst.14 Dzērbenes pagastā, uz autoceļa Cēsis-Vecpiebalga-Madona, no ceļa nobrauca 1964.gadā dzimušas sievietes vadīts mikroautobuss Mercedes Benz, kurā atradās desmit bērni vecumā no deviņiem līdz 11 gadiem.

Ar dažādām traumām septiņi bērni tika nogādāti slimnīcā, bet drīz tika atlaisti mājās. Pārējie trīs bērni uzreiz pēc mediķu apskates varēja doties mājās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas