Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Vecumnieku novadā sabraukts uz ceļa gulošs cilvēks

Vakar Vecumnieku novadā sabraukts vīrietis, kurš gulējis uz ceļa, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ieva Sietniece.

Traģiskais negadījums noticis ap plkst.21.30 uz ceļa Ķekava-Skaistkalne Vecumnieku novada Bārbeles pagastā, kad 1979.gadā dzimušais, vadot automašīnu "Volkswagen Tiguan", uzbraucis uz ceļa braucamās daļas gulošam 1986.gadā dzimušajam, kurš notikuma vietā gājis bojā. Ceļa posms traģēdijas vietā nav bijis apgaismots.

Par notikušo sākts kriminālprocess, nozīmētas ekspertīzes un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Sietniece atgādināja, ka, iestājoties tumsai, gājējiem jālieto atstarotāji, lai autovadītāji viņus varētu laicīgāk pamanīt.

Kopumā pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi. Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 34 -, kā arī Latgales reģionā, kur reģistrēti 16 ceļu satiksmes negadījumi. Avārijās cietuši deviņi cilvēki.

Pēdējā diennaktī ceļu satiksmes jomā sastādīti 432 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 164 par ātruma pārsniegšanu, 11 par braukšanu alkohola reibumā un divi par agresīvo braukšanu. Četri no 11 dzērājšoferiem aizturēti Latgalē, vēl trīs - Rīgas reģionā.

 

Top komentāri

TrollisJT
T
Cilvēku medniekiem atkal vairāki simti medījumu... bet, nav pieminēti gājēji, kuri klīst tumsā kā rēgi. Cilvēku mednieki, dienas kļūst īsākas, tumsnē agrāk... raugieties, ka paši nenobraucat kādu proletārieti!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas