Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Veikalu tīkls Elvi atjauno sadarbību ar Adugs

Pārtikas mazumtirdzniecības tīkls Elvi pieņēmis lēmumu atjaunot sadarbību un atsāk tirgot konditorejas uzņēmuma SIA Adugs Production produkciju, portālu Diena.lv informēja Elvi pārstāvji.

SIA Elvi Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine norāda, ka pēc publiski izskanējušajiem pārmetumiem pret Adugs Production veikalu tīkls Elvi līdz tālākai situācijas noskaidrošanai apturēja šī ražotāja produkcijas iepirkšanu.

"Tiekoties gan ar uzņēmuma darbiniekiem, gan juridisko interešu pārstāvjiem, esam pārrunājuši situāciju un izvērtējuši turpmākās sadarbības iespējamību. Ņemot vērā uzņēmuma sniegto informāciju par lietas apstākļiem, Adugs Production produktu nozīmi pircēju iecienīta sortimenta veidošanā un reģiona ekonomiskās stabilitātes uzturēšanā, esam nolēmuši sadarbību turpināt," saka Vārtukapteine.

"Mūsu uzņēmums ar augstu atbildības izjūtu uztver šo Elvi lēmumu par sadarbības atsākšanu. Ražotne ir gatava Ziemassvētku pieprasījuma nodrošināšanai. Elvi lēmums ir atbalsts mums kā vienam no lielākajiem Latgales darba devējiem un uzticības paušana mūsu produktu kvalitātei. Katrs pasūtījums mums pašlaik palīdz saglabāt darba vietas. Darām visu, lai drīzumā mūsu produkti atgrieztos veikalu plauktos visā Latvijā," pauž Adugs Production attīstības vadītāja Anna Lencberga.

Vārtukapteine norādīja, ka, plānojot sadarbību, Elvi strikti norobežojas no visiem uzņēmumam inkriminētajiem pārkāpumiem, šajos jautājumos pilnībā uzticoties tiesībsargājošo iestāžu kompetencei.

"Jāņem vērā, ka Adugs Production ir nozīmīgs darba devējs vairākiem simtiem cilvēku, kas noliedz izskanējušās apsūdzības un lūdz iespēju turpināt darbu, nodrošinot ar iztiku savas ģimenes. Adugs Production produkcijas tirdzniecības turpināšana šajā situācijā ir mūsu atbalsts daudzu Latvijas cilvēku darbavietu un Latgales reģionam nozīmīga uzņēmuma saglabāšanai," saka Vārtukapteine.

Adugs Production produkcijas piegāde veikalu tīklam Elvi tika pārtraukta 20.novembrī pēc Valsts policijas uzrādītajām apsūdzībām un trīs personu, tostarp uzņēmuma vadītāja, aizturēšanas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas