Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Vējonis Kazahstānā piedalīsies izstādes Expo 2017 atklāšanā

Valsts prezidents Raimonds Vējonis Astanā, Kazahstānā piedalīsies izstādes "Expo 2017" atklāšanā, liecina Valsts prezidenta darba kārtība.

Kā informē Valsts prezidenta kancelejā, darba vizītes ietvaros, kas ilgs no 8.jūlija līdz 11.jūlijam, Vējonis Astanā piedalīsies izstādes Expo 2017 atklāšanā, kas norisinās no 10.jūnija līdz 10.septembrim, un piedalīsies Latvijas nacionālās dienas pasākumos.

Jau vēstīts, ka Latvijas stenda izstādē Astana Expo 2017 konceptuālais nosaukums ir Tikšanās vieta Latvija - enerģija ir mūsu dabā. Ar šo nosaukumu tiek uzsvērtas Latvijas ģeogrāfiskā novietojuma priekšrocības un iespējas radīt pievienoto vērtību, ko sniedz Latvijas uzņēmumi un augsta līmeņa eksperti dažādās nozarēs. Izstādes pamata motīvs ir Future Energy jeb nākotnes enerģija, kas ietver sevī gan inovācijas, gan nākotnes attīstības perspektīvas un virzienus. Arī Latvija savu ekspozīciju veidos, izmantojot šo koncepciju, pozicionējot savu skatījumu nākotnē, tostarp Latvijas globālās attīstības perspektīvu kontekstā, kā vienu no vadošajām nozarēm uzsverot transporta un loģistikas nozares attīstību.

Izstādes plānotais apmeklētāju skaits ir divi līdz pieci miljoni cilvēku, no kuriem 85% varētu būt Kazahstānas iedzīvotāji, bet 15% - viesi no citām valstīm. Izstādes tēma ir Nākotnes enerģija.

Top komentāri

Kasse izzagta?
K
Vai pareizi saprotu, ka valsts šajā ekspozīcijā nav ieguldījusi ne centa. Visu ir apmaksājuši paši uzņēmumi. Bet pie tā jau esam pieraduši visās sadzīves jomās — maksāt arvien lielākus nodokļus, lai vismaz prezim smukāki vojāži, bezrindu dakteri un labdarības koncerti.
Jānis
J
Kā var jūlijā piedalīties izstādes atklāšanā, ja tā jau ir atklāta ?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas