Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Vējonis: Latvijas paraolimpieši ir lielisks iedvesmas avots visai Latvijas sabiedrībai

Latvijas paraolimpieši ir lielisks piemērs un iedvesmas avots visai Latvijas sabiedrībai, sveicot Latvijas paraolimpiešus, kuri Eiropas čempionāta vieglatlētikā 2018.gadā izcīnījuši godalgotas vietas, sacīja Valsts prezidents Raimonds Vējonis.

Kā aģentūru LETA informēja valsts prezidenta kancelejā, Vējonis skaidroja, ka ir jāizvirza augsti mērķi un neatlaidīgi jāstrādā, lai tos sasniegtu, un tad rezultāti neizpaliks.

Valsts prezidents pateicās sportistiem par ieguldīto smago darbu un sasniegtajiem izcilajiem rezultātiem, uzsverot, ka Latvijas paraolimpieši ar saviem panākumiem, mērķtiecību un cīņassparu ir mūsu valsts lepnums, kas nes Latvijas vārdu pasaulē, apliecinot, ka Latvija ir sporta lielvalsts.

Tikšanās noslēgumā Vējonis sportistiem novēlēja arvien izvirzīt augstākus mērķus, uz kuriem tiekties un tos sasniegt, "jo mēs visi ar savu darbiem un paveikto veidojam mūsu valsti - mēs esam Latvija!"

Top komentāri

Tālis Abriņš
T
Vai pašiem nav apriebies pašu mazvērtības komplekss un nevajadzīga metāšanās ar trafaretām frāzēm "kultūras lielvalsts", "sporta lielvalsts", "hokeja lielvalsts"? Par labām lietām un sasniegumiem var un vajag izteikties daudz maz cilvēcīgākā valodā.
Barikāžu dalībnieks
B
Kad beidzot Vējonis beidzot sāks normāli runat????????
jocīgi gan
j
Kāda vēl sporta lielvalsts? Vieglatlētikā pēdējā PČ un Eiropas čempionātā nevienas medaļas, futbolisti kūņojas aiz 130. vietas pasaulē utt.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas