Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vēstnieks ASV: Šoreiz latviešu kopienas balsis prezidenta vēlēšanās vairāk sadalīsies

Latviešu kopiena ASV tradicionāli atbalstījusi konservatīvas vērtības un šī politiskā spārna prezidenta amata kandidātu, taču šoreiz Amerikā dzīvojošo latviešu balsis varētu vairāk sadalīties abiem kandidātiem, intervijā LNT raidījumā 900 sekundes pauda Latvijas vēstnieks ASV Andris Teikmanis.

Neapšaubāmi, ka tas saistāms ar republikāņu ASV Republikāņu partijas prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa personību un īpašībām. Pašlaik, kad pagājušas visas trīs abu prezidenta amata kandidātu - Trampa un Demokrātiskās partijas kandidātes Hilarijas Klintones - debates, redzams, ka pārrunātās tēmas nav kļuvušas būtiski plašākas, kandidātiem apmainoties ar savstarpējām "laipnībām" par Trampa uzskatiem par sievietēm vai Klintones e-pastiem, klāstīja Teikmanis.

Vēstnieks arī atturējās prognozēt vēlēšanu iznākumu. Lai arī veidojas tendence, ka pēc debatēm ir pieaudzis Klintones pārsvars, šīs ir tādas vēlēšanas, kurās "patiešām viss vēl var mainīties", viņš atzina. Skaidri redzams, ka šīs vēlēšanas atšķiras no iepriekšējām, jo ir agresīvākas, netīrākas, kampaņa ir melnāka.

"Daudzi noteikti jutīsies atviegloti pēc 8. novembrī notiekošajām vēlēšanām," atzina Teikmanis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas