Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Vienotība asi nosoda Kokina rīcību, kurš Londonā ticies ar Antonovu

Partijas Vienotība valde asi nosoda biedra Gata Kokina rīcību, tiekoties ar _Latvijas__ Krājbankas _māteskompānijas Lietuvas nacionalizētās bankas Snoras bijušo lielāko akcionāru Vladimiru Antonovu, un iecerējusi to jau drīzumā vērtēt partijas valdes un Ētikas komisijas kopsēdē.

Dienai uzsvēra partijas pārstāve Laila Timrota, premjers Valdis Dombrovskis nav pilnvarojis Kokinu tikties un valdības vārdā risināt ar Latvijas Krājbanku saistītus jautājumus. Šāda Kokina rīcība nav pieļaujama, norāda Vienotība.

"Situācija ar Latvijas Krājbanku ir risināma tiesiskā ceļā, un tikai šādu, tiesisku, pieeju atbalsta Vienotība," uzsver partijas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa.

Kā ziņots, pirms nedēļas četru Latvijas aktīvistu grupa Londonā tikusies ar bijušo Latvijas Krājbankas īpašnieku Vladimiru Antonovu, kurš tiek vainots bankas izzagšanā, vēstīja TV3 raidījums Nekā personīga. Braucienu organizējis uzņēmējs Bislans Abdulmuslimovs, kurš esot sens Antonova tēva Aleksandra draugs. Kompānijā bijis arī advokāts Vents Vidžus, kurš esot Antonova tiesiskais pārstāvis Latvijā, viņa kolēģis Gints Gžibovskis un Lattelecom padomes priekšsēdētājs Gatis Kokins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas