Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Viesnīca Radisson Blu Elizabete Hotel atsāk darbu

Viesnīca Radisson Blu Elizabete Hotel šodien atkal ver durvis klientiem un pēc īslaicīgas slēgšanas atsāk darbu, aģentūru LETA informēja Radisson Blu parstāve Dace Podkalne.

Podkalne atzīmēja, ka viesnīcā ir iesviesta jauna programma Radisson viesnīcu drošības protokols, kuru izstrādājusi Radisson viesnīcu grupa, un kas paredz pastiprinātu tīrības un dezinfekcijas procedūru ievērošanu.

Viņa informēja, ka jaunais drošības protokols, kurš izveidots sadarbībā ar inspekcijas, verifikācijas, pārbaudes un sertifikācijas uzņēmumu SGS, paredz, ka viesnīcas ieejas zonās ir izvietotas roku dezinfekcijas stacijas, visiem pieejami arī cimdi un maskas, savukārt viesu uzņemšanas zonās ir izvietoti speciālie aizsargstikli un apkalpojošais personāls lieto sejas maskas.

Pēc viņas stāstītā, visā viesnīcā ir paaugstinātas prasības pret tīrības kvalitāti un biežumu - piemēram, viesi var atstāt numuriņa atslēgas dezinfekcijai jebkurā brīdī, kā arī ir izvietotas vizuālas norādes par sociālo distancēšanos, bet specifiskās vietās, piemēram, liftos, precīzas norādes, cik cilvēki tajā var atrasties, vadoties pēc Latvijā noteiktajiem ierobežojumiem.

Ņemot vērā, ka Radisson Blu Elizabete Hotel, bet it īpaši Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel ir populāras viesnīcas tieši lielu pasākumu un konferenču uzņemšanai, Podklane sacīja, ka īpašs 10 soļu drošības protokols tiek ieviests arī pasākumu organizēšanai, kas paredz pasākumu telpu biežāku un pastiprinātu dezinfekciju, apmācītu apkalpojošo personālu, adekvātu un piemērotu jaunajiem apstākļiem kafijas paužu nodrošināšanu un citas nianses.

"Viesmīlības nozare pēdējo mēnešu laikā ir strauji mainījusies un turpina to darīt - tādi pirmskrīzes viesnīcu raksturlielumi kā "atrašanās vieta", "dizains", "cena", protams, joprojām ir svarīgi, bet primāri izvirzās drošības un tīrības aspekts, kā arī spēja pielāgoties dažādām iepriekš neparedzamām situācijām, saglabājot augstu apkalpošanas līmeni", norādīja Radisson Blu Elizabete Hotel vadītājs Niklass Jonsons.

Firmas.lv informācija liecina, ka Radisson Blu Elizabete Hotel pārvaldnieks Elizabetes centrs pērn strādāja ar 5,907 miljonu eiro apgrozījumu un peļņu 1,201 eiro apmērā. Uzņēmums reģistrēts 1997.gada maijā, un tā pamatkapitāls ir astoņi miljoni eiro. Vienīgais īpašnieks ir Norvēģijā reģistrēts uzņēmums Linstow.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas