Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Visā Latvijas piekrastē izsludināts oranžās pakāpes brīdinājums par pirmdien gaidāmu vētru

Pirmdien Latviju skars jauna vētra, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Pirmdien no plkst.3 naktī līdz plkst.22 vakarā būs spēkā dzeltenās pakāpes brīdinājums par rietumu, ziemeļrietumu vēja pastiprināšanos brāzmās līdz 20-24 metriem sekundē, savukārt no plkst.6 līdz 18 visos piekrastes novados un pilsētās, arī Rīgā, būs spēkā oranžais brīdinājums par 25-30 metrus sekundē spēcīgām brāzmām.

Tik stiprā vējā var lūzt koki, iedzīvotājiem jāuzmanās arī no vēja nestiem priekšmetiem un atlūzām, iespējami elektroapgādes traucējumi un citi postījumi.

Svētdien Latvijā gaidāma dienvidrietumu vēja pastiprināšanās, pēcpusdienā Kurzemē un vakarā arī Vidzemē tā ātrums brāzmās sasniegs 15-20 metrus sekundē.

Daudzviet valstī, īpaši Kurzemē un Vidzemē, būs nokrišņi, Kurzemē gaidāms lietus, citviet arī snigs. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz 0..+4 grādiem.

Rīgā svētdien debesis apmāksies, brīžiem nedaudz līs, vakarā gaidāmas dienvidrietumu vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē, gaisa temperatūra sasniegs +3 grādus.

No ziemeļiem pastiprinās ciklona ietekme. Atmosfēras spiediens jūras līmenī no 1011 hektopaskāliem valsts ziemeļos līdz 1016 hektopaskāliem dienvidos.

Li.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas