Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Visvairāk avāriju sestdien noticis Rīgā un tās apkārtnē

Gandrīz puse no avārijām, kas aizvadītajā diennaktī reģistrētas Valsts policijā (VP), notikušas Rīgā un tās apkārtnē, liecina VP informācija.

Kopumā likumsargiem ziņots par 93 ceļu satiksmes negadījumiem, un 46 gadījumos tie notikuši Rīgas reģionā. Septiņās avārijās galvaspilsētā un apkārtnē cietuši astoņi cilvēki, tostarp trīs gājēji.

Zemgalē bijuši desmit negadījumi, Vidzemes reģionā - pieci, Kurzemē un Latgalē - pa 16. Kādā avārijā Kurzemē cietuši divi cilvēki, bet Zemgalē cietuši divi gājēji, bet viens gājējs gājis bojā. 

Iecavā ceļu satiksmes negadījumā bojā gājis bērns, kurš, šķērsojot ielu, iespējams, paklupis un paslīdējis zem autobusa.

Negadījums noticis plkst.16.53, kad autobusa vadītājs uzbrauca mazgadīgam bērnam, kurš, šķērsojot ielu, iespējams, paklupa un paslīdēja zem autobusa.

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā bērns no gūtajām traumām notikuma vietā gāja bojā. Policija turpina skaidrot notikušā apstākļus.

 Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēts viens narkotiskas vielas lietojis autovadītājs. Autovadītāja stūrētais transportlīdzeklis apturēts Rīgas reģionā.

Tāpat visā Latvijā aizturēti 14 braucēji, kuri pie stūres sēdušies, būdami alkohola reibumā. Teju puse no tiem - seši - bijuši Latgales reģiona. Trīs šādi autovadītāji bijuši galvaspilsētā un apkārtnē, pa diviem Zemgales un Vidzemes reģionā, bet viens dzērājšoferis konstatēts Kurzemē.

Kopumā ceļu satiksmes jomā aizvadītajā diennaktī sastādīti 486 administratīvo pārkāpumu protokoli, lielākā daļa no tiem par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Rīgas reģionā pieķert 99 ātruma pārkāpēji, Zemgalē 51, Vidzemē 40. Latgales reģiona pie protokoliem tikuši 30 šādi autovadītāji, bet Kurzemes reģiona - 27.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas