Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VUGD mācībās Jūrmalā imitēs lielu ceļu satiksmes negadījumu

Piektdien, 11.oktobrī, plkst.12 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) rīkos praktiskās mācības Jūrmalā, Edinburgas prospektā, kur tiks inscenēts liels ceļu satiksmes negadījums ar vairākām iesaistītām automašīnām un cietušiem cilvēkiem, portālu Diena.lv informēja VUGD pārstāve Inta Palkavniece.

Mācību scenārijs paredz, ka slidena ceļu seguma un pārsniegta braukšanas ātruma apstākļos, mikroautobusa vadītājs Jūrmalā zem Dzintaru tilta mēģina apdzīt citu auto, tomēr nenovalda savu spēkratu un nobrauc no tilta. Laikus nespēj nobremzēt arī aizmugurē braucošais auto un divas citas uz ceļa esošās automašīnas, kas apgāžas uz jumta, turklāt viena no tām uzkrīt divām citām automašīnām virsū. Kopumā avārijā tiek iesaistītas vairākas vieglās automašīnas, kas pēc sadursmes tiek izmētātas 15 līdz 30 metrus lielā rādiusā.

Praktisko mācību mērķis ir pārbaudīt un trenēt VUGD iegūtās iemaņas veikt un vadīt ceļu satiksmes negadījumu likvidēšanas darbus.

Mācību laikā tiks daļēji ierobežota satiksmes kustība. VUGD aicina iedzīvotājus nesatraukties, redzot uz ielām pārvietojamies operatīvo tehniku, kā arī atvainojas iedzīvotājiem par radītajiem apgrūtinājumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas