Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Zaržeckis: Kabinetā ienāca Times žurnālisti, kuri gribēja uzrakstīt slikto stāstu par Latviju, kur maršē fašisti

Pirmā medicīnas tūrista atrašana tiešsaistes mārketingā plastikas ķirurgam Jānim Zaržeckim izmaksājusi aptuveni 3000 ASV dolāru (1500 latus). Kā intervijā biznesa portālam Nozare.lv sacīja Zaržeckis, pirms pirmās vizītes izmantota Google reklāma.

"Mērķēju to uz Londonu un 100 kilometriem ap to, ievietojot speciālus atslēgas vārdus. Reklāmas budžets bija samērā liels - pirmajai vizītei iztērēju aptuveni 3000 ASV dolāru (1500 latus), jo jāmaksā bija par klikšķiem," skaidro ķirurgs.

Pēc viņa teiktā, pierakstījusies tikai viena paciente, taču viņa pieteikusies arī operācijai, pēc kuras tā palikusi apmierināta.

"Kad nākamreiz braucu uz Londonu, jau bija divi pieraksti ar mazāku reklāmas budžetu, 1000 ASV dolāriem (500 latiem), jo sāka strādāt mutvārdu reklāma - viena no pacientēm bija pazīstama pirmajai. Principā Google ir veikals, kur nopirkt ārzemju pacientus. Arī patlaban tērēju aptuveni 1000 ASV dolārus (500 dolārus) vizītei, bet tie ienes piecus pacientus. Sākotnējā atdeve bija pa nullēm - neiebraucu "sarkanajos ciparos", bet arī neko dižu nopelnīt nevarēja," stāsta Zaržeckis.

Vienlaikus viņš stāsta, ka negaidītu popularitātes vilni nodrošinājuši ārzemju mediji.

"Pērn manā kabinetā ienāca Times žurnālisti, kuri bija gribējuši uzrakstīt slikto stāstu par Latviju, kur maršē fašisti, bet patiesībā sirmgalvji nolika puķītes pie pieminekļa. Viņi bija sapratuši, ka sliktais stāsts nesanāks, tāpēc meklēja labo stāstu, ja reiz ir uz šejieni atbraukuši. Tam sekoja intervija, turklāt viņi ar savām metodēm uzmeklēja tos dažus Lielbritānijas pacientus, ko biju Latvijā operējis, kuri sniedza lieliskas atsauksmes par kvalitāti un saņemto servisu," klāsta ķirurgs.

Viņš norāda, ka Times intervijai sekojis arī otrs mediju vilnis - BBC radio, BBC televīzija, kā arī vācu un franču kabeļtelevīzija ARTE, kas izplata saturu Vācijā, Austrijā, Francijā un Šveicē.

"Žurnālisti klīniku filmēja trīs dienas un tulkoja to trīs valodās - par to tolaik runāt bija modē. Publikācijas apkopoju un nopublicēju savā mājaslapā, lai, meklējot manu vārdu, parādītos arī atsauksmju avoti - turklāt ļoti uzticami," uzsvēra Zaržeckis.

Jau ziņots, ka par spīti pēdējos divos gados piedzīvotajam kritumam plastikas ķirurgs Zaržeckis šogad cer atgūt pirmskrīzes klientu apjomu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta Rail Baltica izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA Eiropas dzelzceļa līnijas (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas