Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Zīle: Labs rezultāts vēlēšanās VL-TB/LNNK būtu divas vietas EP

Labs rezultāts vēlēšanās nacionālajai apvienībai Visu Latvijai!-Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK) būtu divas vietas Eiropas Parlamentā (EP), aģentūrai LETA sacīja VL-TB/LNNK saraksta līderis Roberts Zīle.

Zīle pateicās vēlētājiem, kuri piedalījās EP vēlēšanās, īpaši ņemot vērā, ka aktivitāte ir nedaudz lielāka nekā iepriekšējās EP vēlēšanās. "Tas nav slikts rezultāts," piebilda politiķis.

Viņš norādīja, ka pašlaik ir pāragri spriest, kuras partijas varētu veidot vairākumu EP, kā arī prognozēja, ka šis sarunas varētu būt sarežģītas.

Kā ziņots, sestdien Latvijā notika EP vēlēšanas, un plkst.20 vēlēšanu iecirkņi tika slēgti. Vēlēšanu rezultāti gan tiks paziņoti naktī uz pirmdienu, kad vēlēšanas noslēgsies visās ES valstīs.

EP vēlēšanās nobalsojuši kopumā 464 020 cilvēki jeb 32,86% no kopējā vēlētāju skaita, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas apkopotie dati.

Top komentāri

man patīk
m
biedrs Zīlē, kas ir spējīgs domāt tikai par sevi-un labā garastāvoklī arī mazliet par savu partiju. Domāt par valsti un tautu tam āzim nekad prātā nav nācis...
Jantariks un Co
J
Man gan pie vienas vietas tā Brisele. Man tepat labi "aizdevumus" izsniedz lūšveidīgie maksātnespējas bodītes reideri un oikisti, kuriem es ar savu nekā nedarīšanu, ļauju nozagt no tautas apmēram miljonu eiro dienā. Bet ! Atceraties, ka es - infantīlais nacionālis jeb Kremļa Trojas zirgs mīlu Latviju un tās tautas naudu !
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
GAN JAU LATVIJA TIKS ATBRĪVOTA ARĪ NO PĒDĒJĀM SLEPKAVU ARMIJAS PALIEKĀM !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas