Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 5. jūnijs
Margots, Igors, Ingvars

Zivtiņš policijas reidā dalīs atstarotājus

Ceturtdien Valsts policija organizēs vēl vienu reidu, kura laikā neredzamajiem gājējiem un velobraucējiem tiks dalīti gaismu atstarojoši elementi un tos dalīs Valsts policijas Galvenās kārtības policijas Prevencijas pārvaldes priekšnieks Edmunds Zivtiņš, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Lita Juberte.

Tā kā joprojām turpinās šī gada tumšais bezsniega laiks un gājēji ir neredzami, mazaizsargāti un apdraudēti, Valsts policija pirms svētkiem vēlreiz vēlas aktualizēt šo jautājumu.

Gājējiem un velobraucējiem tiks dalīti gaismu atstarojoši elementi un skaidrots, cik svarīgi tos lietot un kādas var būt sekas to nedarot.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī Rīgas reģionā vien bijuši divi nopietni uzbraukumi gājējiem. Viens no cietušajiem mira notikuma vietā, otrs ir ļoti smagi cietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Partijām nav skaidru vēstījumu vēlēšanu kampaņās

Par Eiroparlamenta vēlēšanu potenciālajiem rezultātiem, politisko situāciju kopumā un Augstākās Tiesas lēmumu publicista Lato Lapsas lietā ar polittehnologu un publicistu Jurģi Liepnieku sarunājas la...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas