Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Zolitūdē vilciena sabrauktais cilvēks ir pusaudzis

Šorīt Rīgā, Zolitūdē vilciena sabrauktais cilvēks ir pusaudzis, aģentūrai LETA apstiprināja Valsts policijas preses pārstāve Elīna Sprudzāne.

Precīzu jaunieša vecumu policijā neatklāja, taču apliecināja, ka patlaban tiek skaidroti negadījuma iemesli.

Negadījums notika ap plkst.8.20. Pēc sākotnējās informācijas bojā gājušais šķērsoja sliedes pa gājēju pāreju, nepamanot, ka tuvojas vilciens. Vairāki aculiecinieki policijai norādīja, ka jaunietis nav reaģējis uz apkārtējo saucieniem par tuvojošos vilcienu, kā arī neesot reaģējis uz vilciena skaņas signālu, kā rezultātā pakļuvis zem tā, skaidroja policijā.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, policijā ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas, proti, par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību. Tāpat nozīmētas ekspertīzes.

Apturot vilcienu kustību, uz laiku tika aizkavēti iedzīvotāji, radot neērtības, atzina policija. Tomēr likumsargi vērš uzmanību, ka šādās ārkārtas situācijās tas tiek darīts, lai varētu precīzi fiksēt notikušā apstākļus. Policija pateicas visiem, kuri šajā situācijā saglabāja mieru un bija saprotoši.

Jau ziņots, ka šorīt posmā Zolitūde-Depo notika satiksmes negadījums, tāpēc maršrutā Tukums-Rīga tika apstādināta vilcienu satiksme.

Top komentāri

.
.
Līdzjūtība vecākiem. Tā ir liela traģēdija.
Pareizaisvirsraksts
P
Zolitūdē zem vilciena pakļuvušais ir pusaudzis.
Pareizaisvirsraksts > nujā!
P
Teksti tipa - "vilciena sabrauktais", "BMW notriektais" u.c. iedveš pārliecību, ka gājējam nav nekādas atbildības par savu likteni. Vainīgi ir vienmēr tikai tie, riebīgie auto īpašnieki, noziedzīgie mašīnisti... VIŅI ! Tā ir boļševistiska pieeja problēmai. Tas izskatās riebīgi.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas