Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

39 gadus vecā dziedātāja Britnija Spīrsa vairs nav tēva aizbildniecībā

Popmūzikas zvaigznes Britnijas Spīrsas tēvam Džeimijam Spīrsam trešdien tika atņemta viņa meitas aizbildņa loma, izbeidzot vairākus gadus ilgušu nepatīkamu juridisku cīņu.

Losandželosas tiesnese Brenda Penija atņēma Džeimijam Spīrsam aizbildņa lomu un viņa vietā iecēla pagaidu aizbildni, pamatojot savu lēmumu ar dziedātājas "labākajām interesēm". 

"Spīrsa kungam ir dots rīkojums nodot visus aizbildniecības aktīvus," sacīja Penija.

Tiesnese par Spīrsas mantas pagaidu aizbildni iecēla grāmatvedi Džonu Zeibelu saskaņā ar vienošanos, kas var būt spēkā līdz gada beigām. Spīrsas advokāti lūdza 45 dienu laikā sarīkot tiesas sēdi par aizbildniecības pilnīgu izbeigšanu.

Britnijas Spīrsas tēvs kontrolēja viņas karjeru un privāto dzīvi no 2008. gada. Dziedātāja jūlijā paziņoja, ka nesniegs koncertus, kamēr viņas dzīve būs tēva kontrolē.

Džeimijs Spīrss augustā piekrita atkāpties no 39 gadus vecās meitas aizbildņa pienākumiem, bet tad vēl nebija noteikts konkrēts laika posms, kad viņš to izdarīs.

Pagājušonedēļ nāca klajā divas dokumentālas filmas, kurās apgalvots, ka Džeimijs Spīrss noklausījies meitas telefonsarunas ar viņas guļamistabā slepeni uzstādītām ierīcēm.

Pirms tiesas sēdes Losandželosā pie tiesas ēkas sapulcējās desmitiem Britnijas atbalstītāju, kas turēja krāsainus plakātus ar saukļiem "Ieslodzīt Džeimiju" un "Atbrīvot Britniju". 

Dziedātājas advokāts Metjū Rozengarts raksturoja viņas tēvu kā "nežēlīgu, toksisku un aizskarošu vīrieti", ziņoja telekanāls CNN.

"Britnija ir pelnījusi rīt pamosties bez tēva kā viņas aizbildņa. Mana kliente to grib, manai klientei tas ir vajadzīgs, mana kliente to ir pelnījusi," sacīja Rozengarts.

Britnijai aizbildniecība tika noteikta pēc viņas nervu sabrukuma 2007.gadā, kad dziedātāja uzbruka kāda paparaci automobilim degvielas uzpildes stacijā. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits