Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
Sintija Niksone paziņojusi par savu kandidatūru

Sekss un lielpilsēta zvaigzne atbalsta kolēģes nodomu kandidēt uz gubernatora amatu

ASV televīzijas seriāla Sex and the City (Sekss un lielpilsēta) aktrise Kristīne Deivisa paudusi atbalstu seriāla kolēģes Sintijas Niksones nodomam kandidēt uz Ņujorkas štata gubernatora amatu.

"Esmu ļoti lepna par Sintiju Niksoni. Nevienam vairāk par viņu nerūp tas, lai katrs cilvēks pieredzētu labas pārmaiņas tiktu pie labas izglītības. Es zinu, ka viņa varētu būt izcila gubernatore," tviterī ierakstījusi Deivisa, kas telekanāla HBO seriālā atveidoja Šarloti.

Niksone - advokātes Mirandas Hobsas lomas atveidotāja - pirmdien tviterī pavēstīja, ka mīl Ņujorku un kandidēs uz gubernatora vietu.

51 gadu vecā aktrise solīja cīnīties par veselības aprūpes sistēmas uzlabošanu, Ņujorkas metro sistēmas modernizēšanu un cīnīties pret "masveida ieslodzīšanu".

"Mums apriebušies politiķi, kuriem vairāk rūp avīžu virsraksti un vara, nekā mēs," pavēstīja Niksone, piebilstot, ka lietām ir jāmainās.

Aktrise norādīja, ka lepojas ar to, ka mācījusies valsts skolā, un sūta savus bērnus valsts skolās, taču atzina, ka pašreizējā situācija viņai iedvešot bailes.

Niksone septembrī gaidāmajās Demokrātu partijas pirmsvēlēšanās sacentīsies ar esošo Ņujorkas štata gubernatoru Endrū Kuomo un bijušo senatoru Teriju V. Gipsonu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits