Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Ārsts: Trampam Covid-19 simptomu nav jau 24 stundas

ASV prezidentam Donaldam Trampam jau 24 stundas nav Covid-19 simptomu, un jau četras dienas viņam nav bijis drudzis, trešdien pavēstīja prezidenta ārsts.

"Prezidents šorīt saka - "es jūtos lieliski"," īsā paziņojumā sniedzot jaunāko informāciju par prezidenta veselības stāvokli, norādīja Šons Konlijs.

"Viņa fiziskā diagnostika un vitālās pazīmes, ieskaitot skābekļa saturāciju un elpošanas intensitāti, visas ir stabilas un normālā amplitūdā," teikts ārsta paziņojumā. "Viņam tagad nav bijis drudža jau vairāk nekā četras dienas, viņam nav simptomu vairāk nekā 24 stundas, un viņam kopš sākotnējās hospitalizācijas nav bijis nepieciešams papildu skābeklis, un viņš to nav saņēmis."

Tramps solījis drīz atgriezties vēlēšanu kampaņā un 15.oktobrī piedalīties otrajās prezidenta amata kandidātu debatēs ar demokrātu sāncensi Džo Baidenu.

Kā liecina telekanāla CNN jaunākā sabiedriskās domas aptauja, pilsoņu vidū, kas grasās vēlēt, par Baidenu valsts mērogā šobrīd balsotu 57%, bet Trampu 41%. 

Arī svārstīgajos štatos, kas galu galā izšķirs vēlēšanu iznākumu, Baidens atrodas vadībā, tiesa gan, ne ar tik lielu pārsvaru.

Kā liecina telekanāla NBC otrdien izplatītā aptauja, sešos svārstīgajos štatos kopumā par Baidenu gatavi balsot 50% vēlētāju, bet Trampu - 45%. Baidens atrodas vadībā arī katrā no svārstīgajiem štatiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Makrons brīdina, ka Eiropa "ir mirstīga"

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits