Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

ASV jauniešu kāre pēc popularitātes internetā beidzas ar traģēdiju

ASV, Minesotā, 19 gadus veca jauniete nošāvusi savu draugu - abi bija vienojušies uzņemt videoklipu, lai iegūtu popularitāti vietnē YouTube, taču iecerētais "triks" beidzies traģiski, vēsta CNN.

Proti, 22 gadus vecais Pedro Ruizs pārliecinājis savu draudzeni Monalizu Peresu, ka nekas slikts nenotikšot, ja uz viņu izšaus no tuva attāluma, kamēr viņš krūtīm tur priekšā grāmatu. Pedro maldīgi uzskatīja, ka grāmatai lode jāaptur. 

"Mēs ar Pedro, visticamāk, uzņemsim vienu no visbīstamākajiem videoklipiem. Tā ir viņa ideja, nevis manējā!" vietnē Twitter 27. jūnijā paziņoja jauniete.

Jaunieši trikam izmantoja vienu no visjaudīgākajām pusautomātiskajām pistolēm - .50 kalibra Desert Eagle, turklāt šāviens veikts no ļoti tuvas distances - ne vairāk kā no pusmetra.

Apjaušot notikušo, pati jauniete izsaukusi ārkārtas dienestus. Mediķi notikuma vietā konstatēja 22 gadus vecā vīrieša nāvi.

Meitene policijai skaidrojusi, ka abi jau labu laiku apsprieduši bīstamās ieceres realizāciju. Pedro meiteni esot pārliecinājis, parādot citu grāmatu, kuru viņš sašāvis pirms tam - tajā lode iestrēgusi un nav grāmatu cauršāvusi, liecina aizturēšanas ziņojumā rakstītais.

Notikušais nofilmēts ar divām videokamerām, un nu videomateriāli tiks izmantoti izmeklēšanā. 

Jaunietei, kura jau ir viena bērna māte un notikuma brīdī bija septītajā grūtniecības mēnesī, nu jāstājas tiesas priekšā. Ja viņu atzīs par vainīgu, Monalizai Peresai draud pat 10 gadi cietumā un sods līdz 20 tūkstošiem dolāru.

Top komentāri

Darvina balva
D
Uzņemot bīstamus debilklipus, atcerieties ar savām debilajām pakaļām, kur jums atrodas smadzenes, ka nāve, kas iestāsies debilšova rezultātā, būs īsta.
Darvina balva
D
Idiotšovmenim idiotšovmeņa nāve.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vizītei Venēcijā no ceturtdienas jāpērk biļete

Ceturtdien, 25. aprīlī, kas Itālijā ir brīvdiena, tūristiem, kuri ieradīsies Venēcijā, nepaliekot viesnīcā, pirmo reizi būs jāiegādājas piecu eiro vērta biļete, lai viesotos šajā pilsētā, ka...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits