Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

ASV mediji satraukušies par Hilarijas Klintones ballēšanos kubiešu klubā

Valsts sekretāre klubā ieradusies neilgi pēc pusnakts kopā ar miesassargiem un pavadoņiem, ieņemot kluba atlikušos brīvos galdiņus. Pēc alus iemalkošanas no pudeles kakliņa, bijusī ASV Pirmā lēdija devusies dejot rumbu, tā iejūtoties mūzikas ritmos, ka sākusi virs galvas vicināt rokas, ziņo izdevums New York Post
ASV valsts sekretāre nokļuvusi mediju uzmanības lokā šoreiz nevis sava darba dēļ, bet gan tāpēc, ka atlaidusi bremzes un ballējusies kādā no kubiešu klubiem Kolumbijā. 

H.Klintone Amerikas valstu līderu samita noslēgumā, kas tika rīkots Kolumbijas pilsētā Kartagenā, novērota, dzerot alu un dejojot kubiešu mūzikas pavadījumā klubā ar nosaukumu Café Havana.

Satraukumu ASV medijos izraisījis nevis fakts, ka valsts amatpersona ballējusies, bet gan tas, ka viņa to darījusi klubā, kas veltīts kubiešu mūzikai un Kubai.

Kā zināms, ASV gadu desmitiem piekopj embargo pret valstīm un uzņēmumiem, kas ekonomiski sadarbojas ar Kubu. Turklāt diskusijas samitā raisījis jautājums par Kubas iekļaušanu nākamajā samita dalībvalstu vidū, taču to nav atbalstījušas ASV un Kanādas amatpersonas. Daži no ASV sabiedrotajiem, tai skaitā Kolumbijas prezidents Huans Manuels Santoss, ASV pārmetuši tās piekopto embargo un aicinājuši reģiona samitā uzaicināt arī Kubu. Taču, kā ziņots, Amerikas valstu līderi tā arī nav panākuši vienošanos par Kubas piedalīšanos


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tūristu uzvedības dēļ aizsegs skatu uz Fudzi

Japānas pilsēta Fudzikavagučiko kļuvusi par kārtējo tūristu vidū īpaši iecienīto pilsētu pasaulē, kas spiesta ieviest pasākumus tūristu radīto neērtību mazināšanai, vēsta Associated Press.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits