Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

ASV prokurors pieprasījis Deutsche Bank datus par Trampu

ASV īpašais prokurors Roberts Millers pieprasījis informāciju no Vācijas lielākās bankas Deutsche Bank par Savienoto Valstu prezidenta Donalda Trampa darījumiem, otrdien vēsta mediji.

Izmeklētāji, kas pēta kontaktus Trampa vēlēšanu štāba un Krievijas starpā, iesnieguši Deutsche Bank prasību sniegt informāciju par prezidentu Trampu un viņa ģimenes locekļiem, vēsta ASV tīmekļa izdevums Bloomberg un Vācijas laikraksts Handelsblatt, atsaucoties uz anonīmiem avotiem.

ASV izmeklētāju pavēste saņemta "pirms dažām nedēļām", vēsta Handelsblatt, norādot, ka svarīgākie dokumenti jau nosūtīti Millera komandai.

Izmeklētāji vēlas iegūt "konkrētu informāciju par Trampu ģimenes finanšu un kredīta transakcijām", vēsta Handelsblatt.

Deutsche Bank iekšējā izmeklēšanā "līdz šim nav konstatēti nekādi aizdomīgi sakari starp Trampu un Krieviju", norāda laikraksts.

Trampam bijuši darījumi ar Deutsche Bank laikā, kad viņš bija Ņujorkas nekustamo īpašumu magnāts, un viņa uzņēmumi vēl 2016.gada jūlijā Deutsche Bank bija parādā 300 miljonus dolāru, liecina Bloomberg aplēses.

Trampa dzīvesbiedre Melānija, meita Ivanka un znots Džareds Kušners ir Deutsche Bank līdzekļu pārvaldības atzara klienti, vēsta Handelsblatt.

Top komentāri

reptilis
r
Jā....,Klintonu fondā Krievija ieskaitīja 200milj.par veiksmīgu atļauju noslēgt darījumu ar Urānu....Klintons par lekcijas nolasīšanu Maskavā saņēma 300-400tūkstošus ,bet neviens neko neizmeklē,bet tā ir tīra kukuļņemšana un dienesta stāvokļa ļaunprātīga izmantošana....cik vēl naudas ieplūda Klintonu fondā no Sauda Arābijas....un nekā - klusums! Tā vajag salikt cilvēkus ietekmes....spēka...informācijas struktūrās ,lai visi ir pateicību parādā:)))
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits