Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta
CNN žurnāliste Keitlena Kolinsa (attēlā) esot "uzdevusi nepiemērotus jautājumus", tāpēc viņai vēlāk liegts piedalīties preses pasākumā

Baltais nams atkal "šķiro žurnālistus" un neielaiž preses pasākumā CNN

Baltais nams izpelnījies žurnālistu organizācijas un mediju pārstāvju nopēlumu pēc aizlieguma preses pasākumu ar prezidentu Donaldu Trampu apmeklēt telekanāla CNN žurnālistei, kuras jautājumi, kā apgalvo šī lēmuma kritiķi, esot izraisījuši Baltā nama iebildumus.

CNN citē žurnālistes Keitlenas Kolinsas teikto, ka Baltā nama sabiedrisko attiecību amatpersonas viņai norādījušas - viņa nevar piedalīties pasākumā, kurā būs Tramps un Eiropas Komisijas prezidents Žans Klods Junkers, jo viņa iepriekš tajā pat dienā esot "uzdevusi nepiemērotus jautājumus".

"Mēs kategoriski nosodām Baltā nama aplamo lēmumu liegt vienai no mūsu biedrēm piedalīties atklātā preses pasākumā, kad viņa bija uzdevusi jautājumus, kas viņiem nepatika," teikts Baltā nama korespondentu apvienības paziņojumā. "Šāda veida reakcija ir pilnīgi nepareiza un vāja," teikts paziņojumā.

Baltā nama lēmumu kritizēja arī CNN un citu mediju, arī konkurējošā telekanāla Fox News, pārstāvji.

Baltā nama preses sekretāre Sāra Sandersa paziņojumā skaidroja, ka žurnāliste atteikusies pamest telpas, kad viņai lūgts to darīt.

"Preses pasākuma noslēgumā Ovālajā ofisā žurnāliste izkliedza jautājumus un atteicās doties prom, neraugoties uz to, ka viņai tas tika lūgts vairākkārtīgi," norādīja Sandersa.

"Pēc tam mūsu darbinieki informēja, ka viņa nedrīkst piedalīties nākamajā pasākumā, tomēr skaidri apliecināja, ka citi šī medija žurnālisti var piedalīties," viņa piebilda.

Top komentāri

:)
:
Neadekvātā Fake News liberastu mačka, kas nemāk uzvesties! Pa to arī izlikta ārā un taisnīgi!
trusis nejaukais
t
pareizi dariija ka neielaida! kreisos radikaaljus paarstaavoshiem medijiem vietas pasakumos, kuros etikjete prasa iztureeties ar cienju. un kaapeec gan taa buutu vaaja riiciiba? tieshi preteeji - tiesha un efektiiga riiciiba ar efektiigu rezultaatu, normaals un efektiigs feiskontrols - taa teikt - nevajag spljaut akaa no kuras pashi gribat padzerties :)
TrollisJT
T
Ja neielaistu krievus , visi applaudētu... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits