Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Bijusī Playboy modele iecelta par ASV pārstāvi ANO Ģenerālajā asamblejā

Amerikāņu miljardiera Haima Sabana dzīvesbiedre, bērnu psiholoģe Šerila Sabana iecelta par ASV īpašo pārstāvi ANO 67. Ģenerālajā asamblejā, oficiāli paziņojis Baltā nama preses dienests. ASV plašsaziņas līdzekļi neizslēdz iespēju, ka iecelšana saistīta ar Š. Sabanas vīra demokrātiem sniegto ievērojamo finanšu palīdzību – tikai tagadējai Baraka Obamas priekšvēlēšanu kampaņai viņš ziedojis jau vairāk nekā miljonu ASV dolāru.

Vienlaikus Baltais nams uzsver, ka 61 gadu vecā Šerila Sabana ieņems šo godpilno posteni tikai un vienīgi pateicoties savām profesionālajām kvalitātēm un plašajai pieredzei, vēsta interneta portāls Newsru Israel. Portāls atgādina, ka, atbilstoši neoficiālai informācijai, Šerila Linna Čaklera (Sabana) jaunībā pozējusi populārajam erotiskajam žurnālam Playboy. Vienlaikus viņas oficiālajā biogrāfijā šis fakts tiek noklusēts. Tajā pašā laikā viņa kļuvusi atpazīstama ar to, ka atklāti runā par jautājumiem, par kuriem parasti pieņemts klusēt. Piemēram, Š. Sabana bieži atgādina, ka 18 gadu vecumā viņa tikusi pakļauta seksuālai varmācībai.

Š. Sabana ir psiholoģijas zinātņu doktore, vairāku grāmatu autore, tāpat viņa regulāri publicējas vairākos populāros izdevumos un nodarbojas ar labdarību jautājumos, kas attiecas uz audžubērniem.

Haims Sabans, kura ģimene ieradās Izraēlā no Ēģiptes 1956. gadā, kad viņam bija 12 gadu, uz ASV pārcēlās 1983. gadā. Viņš kļuva par miljardieri, darbojoties kā producents un izveidojot savu masu informācijas līdzekļu koncernu. 90. gadu beigās H. Sabans pārstāja aktīvi piedalīties savas mediju impērijas darbā un sāka veltīt laiku labdarībai un politikai, atbalstot ASV Demokrātisko partiju.

Kā uzskata izdevums Forbes, H. Sabana īpašumu vērtība ir aptuveni 3,5 miljardi ASV dolāru. H. Sabans ir lielākais investors mediju grupā Univision Communications - lielākajā spāniski runājošajai auditorijai adresētajā mediju koncernā ASV.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits