Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Holivudas zvaigznes un bijušie izlūki sāk kampaņu par Krievijas iejaukšanos ASV vēlēšanās

Holivudas zvaigznes un bijušās izlūkdienestu amatpersonas sākušas izmeklēšanas kampaņu par Krievijas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās.

Otrdien sociālajos tīklos izplatīts video ar oskaroto amerikāņu aktieri Morganu Frīmenu, kurā viņš izsakās par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu kā VDK spiegu, kurš pēc nākšanas pie varas un autoritāra režīma nodibināšanas vēršas pret savu ienaidnieku ASV, ar sociālo tīklu palīdzību graujot uzticību medijiem un demokrātiskajai iekārtai.

Kampaņai dots nosaukums Committee to Investigate Russia (Komiteja Krievijas izmeklēšanai) un to vada aktieris un režisors Robs Reiners un bijušais ASV Nacionālās izlūkošanas direktors Džeimss Klapers, kurš pēdējos astoņus mēnešus kritizējis ASV prezidentu Donaldu Trampu, ka viņš nav atzinis Krievijas iejaukšanos pagājušā gada vēlēšanās.

Kampaņai ir sava mājas lapa, Facebook lapa un tvitera konts un tā sola "bezpartejiskus, bezpeļņas" centienus palīdzēt amerikāņiem saprast "notiekošos Krievijas uzbrukumus mūsu demokrātijai".

"Mums vajadzīgs, lai prezidents runātu ar mums tieši un pastāstītu patiesību" par Krievijas iejaukšanos, pavēstīja Frīmens.

Kampaņas mājaslapa piedāvā plašu materiālu klāstu par Krievijas jaukšanos vēlēšanās, jaunākās ziņas, Trampa tuvākā loka cilvēku lomu.

Top komentāri

np
n
nepatīk vēlēšanu rezultāti ? Tauta neievēlēja liberasti ?
he
h
AsV propagandoniem sāk trūkt izdomas ..
par Krievijas iejaukšanos
p
http://observer.com/2016/04/panama-papers-reveal-clintons-kremlin-connection/
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Krievijā nogāzies bumbvedējs Tu-22M3

Krievijā Stavropoles novadā nogāzies Ukrainas spēku notriekts Krievijas tāla darbības rādiusa bumbvedējs Tu-22M3, piektdien pavēstīja Ukrainas un Krievijas amatpersonas.

ASV mediji: Izraēla veikusi triecienus Irānā

Irānas valsts mediji piektdienas rītā ziņo par sprādzieniem Isfahānas provincē valsts centrālajā daļā, bet ASV mediji atsaucas uz amatpersonu teikto, ka Izraēla veikusi atbildes triecienus Irānai.

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits