Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Kadirovs izsmej vārda brīvību un nicinoši izsakās par "ASV suņu" neaizskaramību

Pēc tam, kad no sociālās vietnes Instagram administrācija izdzēsa prokremliskā Čečenijas līdera Ramzana Kadirova kontā ievietotu video, kurā uz vienu no redzamākajiem Kremļa opozicionāriem Mihailu Kasjanovu it kā tiek tēmēts ar snaipera šauteni, Čečenijas līderis nievājoši izteicies par vārda brīvības ierobežošanu, kolīdz kāds atļaujas negatīvi izteikties par ASV "ķēdes suņiem" (šajā gadījumā domāts Kasjanovs), vēsta _Newsru.

com_."Es vienmēr esmu godīgi un atklāti izteicis savu viedokli. Atlika vien man pateikt dažus vārdus par ASV "ķēdes suņiem", tā viņi uzreiz video no Instagram izdzēsa. Lūk jums izslavētā vārda brīvība amerikāņu gaumē. Raksti visu, ko vien vēlies, tikai neaiztiec Amerikas suņus, Valsts departamenta un Kongresa draugus. Par ko es runāju - paši saprotiet," rakstiski savu nicinājumu paudis Putinam lojālais Kadirovs.Jau vēstīts, ka plašu rezonansi izsauca Kadirova Instagram kontā kadyrov_95 publicēts video, kurā Krievijas bijušais premjerministrs un opozīcijas partijas Parnas priekšsēdētājs Mihails Kasjanovs redzams optiskajā tēmeklī.

Kadirova video ir "tieši slepkavības draudi", brīdināja Parnas priekšsēdētāja vietnieks Iļja Jašins. "Šie puiši Čečenijā ir visīstākie bandīti, kurus piesedz [Krievijas prezidents Vladimirs] Putins. Kasjanovam tiešā veidā tiek draudēts ar slepkavību."

Parnas gatavo iesniegumu tiesībsargājošajām iestādēm, radio Eho Moskvi sacīja partijas otrs vicepriekšsēdētājs Vladimirs Karamurza jaunākais, kurš arī Kadirova video redzams optiskajā tēmeklī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits