Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis
Sievietes uzmanību piesaistīja kāda nekārtīgi apģērbta un apjukusi meitene, kura sēdēja blakus vecākam, labi tērptam vīrietim

Stjuarte ASV izglābj cilvēku tirdzniecības upuri

Lidojuma laikā stjuartei Šīlai Federikai izdevās izglābt cilvēku tirdzniecības upuri, vēsta BBC.

Sieviete strādāja kompānijas Alaska Airlines lidmašīnā, kas lidoja no Sietlas uz Sanfrancisko, kad viņa pamanīja aptuveni 15.gadus vecu meiteni un acumirklī saprata, ka kaut kas nav kārtībā.

"Es nodomāju, kāpēc viņš ir labi ģērbies, bet viņa izskatās tik nekārtīgi?" teica Frederika.

Kad stjuarte mēģināja sarunāties ar abiem pasažieriem, vīrietis kļuva piesardzīgāks, bet meitene uz jautājumiem neatbildēja.

Frederika atklāja, ka viņa lidmašīnas tualetē atstāja meitenei zīmīti, uz kuru jauniete atbildēja ar - "Man nepieciešama palīdzība!".

Pēc tam stjuarte informēja pilotus, kuri par to paziņoja Sanfrancisko policijai. Vīrietis, kurš bija kopā ar meiteni, lidostā tika apcietināts.

Amerikāņu lidostu darbiniekus speciāli apmāca situācijām, kad rodas aizdomas par cilvēku tirdzniecību. Upuri parasti tiek kontrolēti, iespējams, ir tikuši piekauti, kā arī nesniedz atbildes uz jautājumiem, izvairās no acu kontakta, norāda mediji.

Top komentāri

Trollis JT
T
Gudri darītie tie policijas darbinieki, kuri KLUSĒTU PAR NOZIEGUMU ATKLĀŠANAS DETAĻĀM. Un darītu visu iespējamo, lai iesaistītās personas pievaldītu pašapliecināšanaš instinktus. Jo noziedznieki tagad ir ieguvuši konkrētu mācību - nākošreiz meiteni apģērbs un iebaros trankvilizatoru. Kāpēc izglītot pretinieku?
zhurnalopi
z
aizmirsa mineet, ka incidents notika 2011. gadaa. http://www.foxnews.com/travel/2017/02/07/alaska-flight-attendant-praised-for-reportedly-saving-human-trafficking-victim.html
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Maskavā atceļ "nemirstīgā pulka" gājienu

Maskavā drošības apsvērumu dēļ rīkotāji atcēluši 9.maijā plānoto "nemirstīgā pulka" gājienu, kas daudzviet Krievijā ticis rīkots Otrā pasaules kara dalībnieku piemiņai, otrdien pavēstīja am...

Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits