Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija
Rekss Tilersons tiekas ar Sergeju Lavrovu

Tilersons: Krievijas iejaukšanās vēlēšanās radījusi nopietnu neuzticību

Maskavas iejaukšanās ASV prezidenta vēlēšanās radījusi "nopietnu neuzticību" Krievijas un Savienoto Valstu attiecībās, ASV Valsts sekretārs Rekss Tilersons sacījis savam Krievijas kolēģim Sergejam Lavrovam.

Pēc tikšanās ar Lavrovu drošības forumā Manilā Tilersons sacīja, ka viņš brīdinājis Krievijas ārlietu resora vadītāju - Vašingtona patlaban spriež par pretsoļiem uz Kremļa lēmumu samazināt diplomātu skaitu ASV Maskavas misijā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins 30.jūlijā paziņoja, ka ASV nāksies par 755 cilvēkiem samazināt savu diplomātisko personālu Krievijā, tādā veidā atbildot uz jaunajām Vašingtonas sankcijām.

Šis lēmums bija reakcija uz ASV Senāta pieņemto sankciju likumprojektu.

Reaģējot uz ziņām par Krievijas iejaukšanos ASV prezidenta vēlēšanās, Savienoto Valstu prezidenta Baraka Obamas administrācija pērn izraidīja 35 Krievijas amatpersonas, kā arī slēdza divus Krievijas īpašumus, kuri, kā norādīja Obama, izmantoti spiegošanā.

Krievijas prezidents Vladimirs Putins sākotnēji nekādus pretsoļus nespēra, sakot, ka vēlas redzēt, kāda būs Donalda Trampa rīcība, kad viņš būs nonācis Baltajā namā.

Top komentāri

M
M
Iedomājieties, imperiālists, kurš politisko integritāti liek augstāk par savām biznesa interesēm??????? Ui, kā Kremļa analītiķi iegrābušies. Tagad Kremļa reakcija būs "Reksi, Reksi, nekod rokā, kas tevi baro!"
Lass
L
Ameirikani jau paliek ar savu sizofreniju par izsmieklu visas pasaules prieksa!Kur vinu visvarenais Cip un citi kantori ar pieradijumiem un dokumentiem???Tikai mes ta domajam.Demokratiska un tiesiska valsts? P.S.Es ari saku domat,ka Amerika idiani dzivo rezervatos Putina del.Vel Putins un kremlis ir vainigs,ka Latvija nav vasaras un ttt
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits