Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Trampa veselības pārbaude: Fiziski vesels, bet ar lieko svaru

ASV prezidents Donalds Tramps ir fiziski vesels un bez kognitīviem (izziņas) traucējumiem, liecina otrdien publiskotie prezidenta medicīnisko pārbaužu rezultāti, ko izklāstījis viņa ārsts Ronijs Džeksons.

Aizvadītajā nedēļā veiktās pārbaudes rezultāti norāda uz "ļoti spēcīgu un ļoti iespējamu varbūtību", ka 71 gadu vecais Tramps pabeigs savu prezidentūru "bez jebkādām medicīniskām problēmām", preses konferencē Baltajā namā paudis mediķis.

Veselības pārbaude apliecinājusi, ka neesot nekādu bažu par ASV prezidenta sirds veselību, ko noteikti veicinot ilglaicīga atturēšanās no smēķēšanas un alkohola.

Tiesa, Trampam ir liekais svars - prezidents sver 108 kilogramus. Tāpat ārsts atzina, ka prezidenta holesterīna līmenis esot augstāks par normu. 

Tramps esot pieprasījis izziņas testu, un tā rezultāti esot "ārkārtīgi labi" un nerada nekādas bažas. Savukārt  psihiatriskais novērtējums veselības pārbaudē nebija paredzēts, taču Baltais nams jau iepriekš uzsvēra, ka "prezidenta prāts strādā izcili".

Jāatgādina arī, ka  Trampu bija sadusmojis nesen klajā laistajā žurnālista Maikla Vulfa grāmatā Fire and Fury: Inside the Trump White House, kurā apšaubītas Trampa prāta spējas, un Tramps pats par sevi norādīja, ka ir ļoti stabils ģēnijs.

 

Top komentāri

onka
o
Ir labs teiciens -"suņi rej, bet karavāna brauc tālāk"
Sieviete
S
Pimkart Tramps ir liela auguma un vina 108 kg seviski nav redzami,otrkārt viņš prot pareizi ģērbties, un zin ,kas viņam piestāv,treškārt ja viņš būtu ,,stulbs,, ka raksta masu mediji,viņš nebūtu nopelnījis savus miljardus. UN PEDEJSIS viņš ir baigi forš vīrietis,tāds kurā var iemīlēties. Ja viņam neļauj darīt to ,ko vienmēr pierādīs, valdīt,viņš savā Trampa impērija ir valdnieks,bet patreiz ka prezidents viņš nav nekas .Tadel ari rodad pretrunigas lietas.
un tagad
u
Nosveriet Merkeli, skribenti !
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits